Sunteti interesati de anumite servicii de fotografie in Iasi sau in orice alt colt din Romania?

Apeleaza cu incredere la serviciile noastre si iti vei garanta un fotograf sau un cameraman profesionist de evenimente (fotografie de nuntafotografie de botezfotografie de cununie civila, etc.).

Suntem gata sa captam fiecare moment important pentru tine. Garantam profesionalism pentru servicii foto si video in Iasi, dar si in alte orase!

Intalnire inainte de eveniment

Ne vom cunoaste reciproc si ne puteti spune despre asteptarile voastre si despre ideile imaginilor si stilul dorit. Vom incerca cu siguranta sa va oferim o oferta care se potriveste perfect nevoilor individuale.

Documentarea zilei

O poveste completa necesita o asistenta in permanenta in ziua evenimentului. In cursul zilei, vom face fotografii de grup si de cuplu. Pachete cu investitia in fotografia de nunti si botezuri sunt disponibile pe tot parcursul anului.

Fotograf secundar

Preferam sa va captivam fotografiile din viziunea noastra, insa in functie de nevoi colaboram cu multi alti fotografi profesionisti pentru a capta imagini in situatiile in care nu vor fi doua locuri diferite.

Editarea si selectia

Dupa ziua evenimentului, vom alege o selectie a celor mai uimitoare imagini, le vom edita personal pe fiecare in parte cu software profesional de editare foto. Toate fotografiile vor avea aceeasi consistenta si vor alcatui ziua voastra speciala.

Galerie online

Veti primi o galerie online cu toate imaginile editate. In acest fel, voi, familia si prietenii dumneavoastra veti avea ocazia de a admira fotografiile cat de des doriti. Evident, galeria va fi protejata prin parola pentru intimitatea dumneavoastra.

Stick USB personalizat

Dupa editare, va voi trimite imaginile in rezolutie completa (fara logo, fara watermark). Desigur, puteti comanda albume sau puteti selecta fotografii pentru print-uri, in functie de nevoile dumneavoastra. Imaginile vor fi stocate pe un stick USB in cutii din lemn atractive.

Lista pachete informative

*In functie de solicitarile dvs. putem personaliza un pachet dupa preferintele si bugetul disponibil.